Film: Cruel Intentions 3 – Velmi nebezpečné známosti 3

Tak jsem se chtěl jednou zase trochu při nedělním podvečeru zrelaxovat u filmu. Podíval jsem se tedy na „zásobu“ filmů, které jsem měl na disku a jelikož výběr je již velice úzký,rozhodl jsem se podívat se na film „Velmi nebezpečné známosti 3“. Vzhledem k tomu, že jsem kdysi ještě za dob studiu viděl první díl, tušil jsem do čeho „jdu“. Následujících 85 minut tak mělo znamenat napětí, drama a množství intrik.

Film začínal s úplně jinými herci, oproti prvnímu dílu a tak se dala očekávat spíše podobnost dějová a také že ano. Tři studenti se setkávají na školských kolejích – dva chlapci Jason, Patrick a jedna dívka Cassidy. Už při prvních setkáních Jasona a Cassidy je zřejmé, že se jedná o podobnou dvojici jako v případě prvního dílu, tj. Jason se bude pokoušet neustále Cassidy svádět a vzájemně si budou „nadělovat“ úkoly, kdo koho dostane. Jako první je „na řadě“ Cassidy a má za úkol svést nějakého vysoce postaveného angličana a jako protipól „usmrkance“ Patricka do 48 hodin. Později však zjistí, že Patrick není žádný „usmrkanec“, ale svou neschopnost jen předstíral a byl ve skutečnosti domluvený s Jasonem, aby Cassidy dostal. Druhá sázka je čistě mezi chlapci a úkolem je v případě Patricka dostat zasnoubenou ženu a v případě Jasona zadanou dívku. Oběma se úkol jak jinak podaří splnit, i když v případě Patricka poněkud brutálním vyděračským způsobem za použití dalšího člověka. Nakonec vstupuju hra mezi tři hlavní postavy a oba chlapci se sází o 1dolar, který Cassidy dříve dostane. Cassidy však s Jasonem vymyslí na Patricka past a ten i když Cassidy dostane do postele nakonec skončí za mřížemi za znásilnění. Jason zůstává s Cassidy, prohlašuje že již všeho kvůli ní nechá, leč idyla se nakonec nekoná a Cassidy ukazuje, že vše byla opět jen hra.
Celkově film plný intrik, velice jednoduchého děje, což na druhou stranu v případě ležérní relaxace není naškodu. Tento film je však z těch, které stačí vidět jen jednou.

Další informace k tomuto filmu lze nalézt v celosvětové filmové databázi Imdb.com a nebo v češtine na Československé filmové databázi.

Jedna myšlenka na “Film: Cruel Intentions 3 – Velmi nebezpečné známosti 3”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..