Blog: Začínám publikovat (také) jinde

Po větší sérii článků již je na mém blogu docela ticho a možná se spousta lidí ptá proč? Vysvětlení je jednoduché a koho to zajímá dozví se o něm více uvnitř toho článku.

Po dokončení stránek pro kamaráda Evžena (www.ism-nike.cz) o kterých jsem již zde psal jsem se vrhl na napsání vlastního blogovacího systému. A pročpak to? Jelikož jsme se s Kloučicí dohodli, že si uděláme společný blog, ale jelikož na něj mělo spousty specifických požadavků rozhodl jsem se, že než ohýbat nějaký již existující blog udělám si systém vlastní.

Mičík je na světě
Celý systém jsem pojmenoval podle naší kočky. Vše šlo ze začátku velice rychle, jelikož jsem již docela dobře znal blogovací systémy a tak jsem se po návrhu a tabulek pustil do samotného kódu. Za několik týdnů jsem však zjistil, že se mi s klasickým procedurálním modelem pracuje čím dál hůře a nakonec přišlo ono zásadní rozhodnutí přepsat všechen již hotový kód do objektového modelu. Práce to byla docela velká, ale i když zatím zdaleka není blogovací systém hotov, musím konstatovat, že se mi to hodně vrací v komfortnosti práce s daty. On je blogovací systém jako takový jako dělaný na objektový model, jelikož obsahuje spousty oddělitelných objektů.

Co s tímto blogem?
Budu se snažit sem občas něco napsat, zejména články, které se až tolik nehodí na poněkud šíleněji zaměřený blog společný.

A kdeže nyní publikuju, jak se to celé jmenuje?
Tak tedy systém dospěl do takového stádia, že je již spousta věcí funkčních a nic nebrání tedy alespoň trochu podkrýt ho veřejnosti. Tedy zatím jen spíše té co znám, jelikož z indexace pro vyhledávače jsem blog vyjmul, protože stále ještě ladím url adresy. Koho to tedy zajímá již v ranném stádiu a omluví občasné výpadky způsobené změnou kódu toho či onoho může navštívit adresu www.brloh.eu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..