Blog se stěhuje domů

Po 3,5 letech se blog stěhuje na novou adresu na mou vlastní doménu a proto se dá říci že konečně domů.

Když jsem si kdysi zakládal blog na subdoméně lahel.cz byl jsem za to rád. Tehdy jsem patřil do komunity „láheláků“, kteří právě tuto doménu vlastní. Toto období se i značnou měrou odrazilo v mých článcích na blogu, ale čas běžel a já se nejprve přestěhoval do Prahy a pak do Kladna a život se mi postupně změnil. Dále tak pro mě již nemá smysl pod touhto doménou blog provozovat a velice rád ho přesouvám pod svá křídla na mé vlastní doméně brloh.eu, kterážto by se měla stát určitým středobodem věcí, které se mnou nějakým způsobem souvisí.

Jelikož jsem svým způsobem IT člověk, pokusil jsem se přesun udělat co nejméně bolestivý a tak budou i nadále fungovat jak všechny odkazy na původní doménu knut.brloh.eu tak i na novou knut.brloh.eu. Úvodní stránka na knut.brloh.eu zůstane zachována, ale tento článek bude poslední, který se na ní objeví. Všechny nové již budou pouze na knut.brloh.eu.

Pokud máte, a věřím že ano, můj blog i v RSS čtečce pak si prosím změňte RSS na novou doménu, jinak nebudete o nových článcích informování.

Jakožto celých 3,5 let tak i nyní naposledy děkuji Ivě Astře Lysákové za poskytnutí prostoru na pod křídly domény lahel.cz.

A na závěr ještě poznámka k méně časté aktualizaci blogu v posledních měsících. Jelikož jsem opravdu nestíhal, nezbýval mi žádný čas na aktualizaci tohoto blogu. Vše jsem se nakonec rozhodl vyřešit velice rázně a tak jsem ukončil jednu z aktivit, která mi zabírala nejvíce času a to šéfredaktorství a starání se o provozní chod na serveru xichty.cz. Pro mnohé asi velké překvapení, které je bude mrzet, ale pro mě nutnost, abych měl čas i na svůj soukromý život.

aktualita 3.12.2008
Tak přechod se neobešel bez problémů a já stačil včera ještě večer nasekat jednu chybičku, která způsobila, že se nezobrazovalo nic. Snad to byl poslední zádrhel a nyní už to „pofrčí“ jak má.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..